Vuonna 2018 aloitettu täyshoitolamyynti on ollut meillä uskomattoman suosittua! Kiitos kaikille täyshoitola-asiakkaillemme, olette sitten myyjiä tai ostajia tai molempia!
Olemme bloganneet Täyhoitolasta ja miten se toimii sinulle parhaiten jo aiemmin, mutta koska jotkut näkevät Täyshoitolan edelleen ”viimeisenä pysäkkinä” ennen tavaran roskiin heittoa tai kierrätykseen viemistä, kerätäänpä ohjeet onnistuneeseen täyshoitolajaksoon vielä uudelleen yhteen paikkaan.

Kenelle Täyhoitola sopii?

Täyshoitolan idea on tehdä sinulle mahdollisimman hyvä tili minimaalisella vaivalla sinulle! Valitse Täyshoitola, jos sinulla on hyvää tavaraa myytävänä, mutta ei yhtään aikaa tai intoa hinnoitella tuotteita itse tai ryhtyä nettikirppisten av-yv-rumbaan. Täyshoitolan myyntijakso on 12 päivää, ja sen tavoitteena on selkeästi kaiken tavaran myynti. Tämä onnistuu vain hyvällä tavaralla!

Täyshoitolajakson onnistumisen edellytyksenä on luottamus hinnoittelijoiden ammattitaitoon! Täyshoitolan osaavat hinnoittelijat hinnoittelevat tuotteet kokemuksen tuomalla varmuudella, ilman tunnesiteitä tuotuihin tavaroihin. Meillä on vuosien kokemus hinnoittelusta. Usko pois, että me tiedämme, millä hinnalla tavarat ostetaan. Pidätämme oikeuden hinnoitella vain myyntiin kelpaavat tuotteet. Pidätämme myös oikeuden lopettaa myyntijakso jo ennen 12. päivää, jos kaikki tavara on myyty tai tavara ei enää liiku pöydästä.  Jos haluat varmistaa, että ihan kaikki tuomasi tavara hinnoitellaan, suosittelemme sinulle normipöytää, jossa hinnoittelet tavarasi itse. Täyshoitolassa ulkoistat tämän päätöksen meille – se on pelin reilu henki.

Vinkit onnistuneeseen täyshoitolamyyntiin

 • Älä tuo myyntiin jo kerran kirpparilla myynnissä olleita tavaroita, vaan valitse tavarat myyntiin juuri täyshoitolaa varten.
 • Jätä kotiin kaikki virttyneet, ikitahraiset ja rikkinäiset tavarat ja kaikki sellainen tavara, joista itsekin mietit ”ostaakohan tätä kukaan” tai ”tämän vien roskiin, jos se ei kirpparilla mene”.  Vie ne suoraan kierrätykseen ja säästä omaa ja hinnoittelijan aikaa!
 • Tuo sesonginmukaisia tuotteita, vaatteita vain osa. Astiat, lelut, pelit, kengät, laukut, sisustustavara ym. menevät hyvin kaupaksi. Huomioi, että kesällä harva ostaa monoja ja toppavaatteita tai talvella hellevaatteita.
 • Emme ota vastaan tavaraerää, joka on pelkkää vaatetta, sillä sellaisten pöytien tuotto jää useimmiten huonoksi.
 • Laita tuotteet kestokasseihin, esimerkiksi Ikean sininen kestokassi. Kun haet tavarasi, saat myymättä jääneet tuotteet takaisin vastaavassa kassissa. Emme vastaa kasseista, joten älä jätä tuotteita sinulle tärkeässä kassissa, jonka haluat takaisin. Jätesäkeissä emme ota tuotteita vastaan ollenkaan.
 • Pese, silitä ja viikkaa vaatteet oikein päin, niin ne menevät kaupaksi. Kirpparilla ei ole pesu- eikä silityspalvelua.  Vaatetavara max. 5 vuotta vanhaa.
 • Jätä alusvaatteet, parittomat kengät, yksittäiset sukat, tietosanakirjat ja äitiyspakkauksen tavarat tuomatta. Me emme hinnoittele niitä myyntiin ollenkaan.
 • Vauvanvaatteita otamme yhdelle myyntijaksolle vain puolikkaan kestokassin osaksi muuta tavaraa. Hyväkuntoiset ketjuliikkeiden vauvanvaatteet myyvät hyvin!
 • Astiat menevät hyvin kaupaksi, kunhan ne ovat vielä käyttökelpoisia ja siistejä. Huomioi astioiden kunto hyvin, esim. vanhat muovikulhot, pakasterasiat ja vanhat yksittäiset kahvimukit eivät tee kauppaansa elleivät ole esim. Marimekkoa, Pentikiä tmv.
 • Vanhat kirjat tai DVDt eivät tänä päivänä myy. Voit pakata kassiin muutaman nykyaikaisen kirjan. Tarkista erityisesti lastenkirjat, että kaikki sivut ovat ehjiä.
 • Luota kirpparin ammattitaitoon. Meillä on vuosien kokemus hinnoittelusta. Tiedämme, millä hinnalla tavarat ostetaan. Muista, että meidän tavoitteenamme on tehdä sinulle hyvä tili!
 • Myyntijakson aikana ei voi tuoda lisää tavaraa, ellei toisin sovita.
 • Pidätämme oikeuden hinnoitella myyntiin kelpaavat tuotteet!

Tavaroiden tuonti ja haku

Tavaraa voi tuoda yhdelle jaksolle noin 2-3 sinisen Ikea-kassillisen verran. Täyshoitolan vastaanottotiski on auki ma-to klo 10-18, pe klo 10-14. Tavaroiden tuonti ja haku hoidetaan tällä tiskillä näinä aikoina, tilitykset kassalta arkisin; viikonloppuisin ei hoideta Täyshoitola-asioita paitsi erikseen sopimalla. Tavaraa ei voi tuoda lisää jakson aikana.

Hae tavarat ja rahat pois viikon kuluessa myyntiajan loputtua. Muussa tapauksessa kirpputorin provisio nousee 70 prosenttiin. Jos myyntijakson myynti jää alle 50 euron, kirpputori pitää koko tuoton hinnoittelupalkkiona. Hyvällä tavaralla 50 euron myynti saavutetaan meillä päivässä!

Anna ammattilaisten hoitaa homma ja tee hyvä tili! Tervetuloa!

Recommended Articles