Pirkanmaan suurin kirpputorikeskus sijaitsee keskeisellä paikalla Kangasalan Lentolassa Prisman ja Hong Kongin naapurissa.

Kirpputori

Pirkan kirpputorikeskus on vuonna 2004 perustettu moderni yritys, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Kangasalan Lentolassa Prisman naapurissa. Käytössämme on valoisa, moderni liiketila ja runsaasti neliöitä (2500 m2). Meille pääsee Lahdentien rampilta Tampere–Kangasala-tielle ja käännytään Lentolaan. Myös julkisilla kulkuneuvoilla voi kätevästi tulla kirpputorillemme (TKL linja 6 ja bussit 40/45 – pysäkin nimi on Mäkirinteentie).

Tervetuloa ostamaan ja myymään!

Pöydän vuokraaminen on helppoa ja nopeaa. Voit vuokrata pöydän

  • soittamalla (03) 363 4094
  • tulemalla kirpputorin kassalle
  • sähköpostilla kirpputorikeskus@hotmail.fi
  • Facebookin tai Instagramin kautta
  • Yhteydenottolomakkeen kautta

Kirpputoripöytä vuokrataan jaksottain (1 jakso = 6 päivää), useammaksi jaksoksi tai ”toistaiseksi”.

Meillä pöytävuokraa ei tarvitse maksaa etukäteen, vaan se maksetaan vasta lopputilityksestä!

Pöytävaihtoehtomme

 

 

NORMIPÖYTÄ

(oma loosi, rekki, pöytätaso, hyllytaso, henkarit)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PÄIVÄVUOKRAPÖYDÄT

(kaksi pientä vierekkäistä loosia, rekki, hyllytasot, henkarit)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LASTENPÖYTÄ

(lasten tavaroille ja vaatteille; pieni pöytätaso, hyllytaso, rekki, henkarit)

 

Lisäksi:

  • Iso pöytä (oma loosi, rekki, pöytätasoja, hyllytasoja, henkarit)
  • Hyllypaikka, myös käsityötori (hyllytasoja)
  • Designpöytä (Vuokraan sisältyvät hälyttimet, myynninseuranta sekä oma loosi, rekki, pöytätaso, hyllytaso, henkarit)

 

 

 

Äkkilähtöpöytiä kannattaa aina kysellä, kahdeksan päivää kuuden päivän hinnalla.

Asiakaspalvelumme vastaa aina joko soittamalla numeroon 03-3634094, s-postilla kirpputorikeskus@hotmail.fi tai somessa. Myös paikan päällä on helppo varata pöytä.

 

Hintalaput

Vuokrajaksoon kuuluu 2 arkkia tarrahintalappuja. Hintalaput voi tilata myös suoraan omaan sähköpostiin.
Lisää hintalappuarkkeja voi ostaa koska tahansa kassalta hintaan 1 € / arkki. Voit kopioida myös itse arkkeja tai tehdä omia hintalappuja, kunhan hintalapussa on aina pöytänumero ja asiakasnumero.

Kiinnitä hintalaput kunnolla, kassalta voit hakea/ostaa nuppineuloja. Emme myy tuotetta, jossa on korjattu hinta. Jos vaihdat hinnan, tee se uudelle hintalapulle. Samaa asiakasnumeroa voi käyttää myös seuraavalla myyntijaksolla (hintalaput voi jättää tuotteisiin odottamaan seuraavaa myyntikertaa).

Pöytävuokra maksetaan vasta lopputilityksestä.  Tilitykset näkyvät asiakkaiden tilillä 5-7 arkipäivän kuluessa tilityksen jälkeen.

HUOM! Tilitys suoritetaan arkisin viimeistään klo 18.30 ja viikonloppuisin viimeistään klo 15.30.

Pirkan kirpputorikeskuksella on käytössä moderni kassajärjestelmä.

Jokainen myyjä saa oman asiakasnumeron pöydänvuokrauksen yhteydessä. Jos pöydän vuokraa useampi henkilö, jokainen saa halutessa oman asiakasnumeron (kuuluu vuokrahintaan). Asiakasnumero on aina voimassa, joten samaa asiakasnumeroa voi käyttää myös seuraavalla kerralla.
(Vinkki: jätä hintalaput tavaroihin varastoinnin ajaksi, sillä ne käyvät myös seuraavalla myyntikerralla, koska myyntituotto menee aina omalle asiakasnumerolle.)

Saldoa voi seurata päivittäin muutaman kerran päivittyvällä kirpparin omalla myynninseurantaohjelmalla. Myynninseuranta kuuluu pöytien hintaan (2024->)
Kirpputorillamme maksuvälineenä käyvät käteisen lisäksi yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Hälytysjärjestelmämme on huippuluokkaa. Hälytysportit ovat uutta teknologiaa. Myymälässämme on tallentava kameravalvonta. Designpöydissä toimivat pöytäkohtaiset tallentavat valvontakamerat.
Voit ostaa kassalta hälyttimiä. Myynnissä on nappeja ja tarroja sekä vaijerihälyttimiä.

Myyntijakso voi alkaa minä päivänä tahansa. Tavaroiden tuonti on edellisenä päivänä, arkisin klo 18-19 ja viikonloppuisin klo 15-16. Tyhjennys arkisin klo 18 mennessä, viikonloppuisin klo 15 mennessä. Jos tuot tavarat muina aikoina, ilmoita siitä kassalle. Myyntipöytää pidetään varattuna ensimmäisenä myyntipäivänä klo 12 saakka.
Useamman jakson vuokraajat voivat peruuttaa pöytänsä kaksi vuorokautta ennen seuraavan jakson alkua.

HUOM! Siivouspalvelu kuuluu pöytävuokraan. Pöydät siivotaan kerran päivässä.

Löytötavarat ja hintalaputtomat tuotteet löydät uudella puolella olevasta palautuspisteestä. Näitä tavaroita säilytetään muutamia päiviä, joten käy myyntijakson lopussa tarkistamassa, ettei tavaroitasi ole kulkeutunut palautuspisteeseen.

Sovituskopit sijaitsevat lähellä pääsisäänkäyntiä, kahvilatiskiä vastapäätä. Palautathan sovittamasi vaatteet oikeisiin pöytiin, kiitos!

Myynninedistäminen on helppo juttu. Voit tuunata myyntipöytäsi mieleiseksesi haluamallasi tavalla. Myyntijakson loppupuolella voit hakea kassalta -20% -50% -70% -myyntilapun, jolloin loput tavaroista myydään puoleen hintaan. Muista muistuttaa kassaa, jos itse ostat alennetun tuotteen.

Kaikki tuotteet ovat myyjän vastuulla. Huolehdithan ostajana, että myyntipöydän tuotteet palautetaan oikeaan pöytään sovituksen jälkeen jos ostopäätös peruuntuu. Ilmoita rikki menneestä tuotteesta välittömästi kassalle, perimme tuotteen hinnasta 50 %. Kassalta löytyvät myös harja ja kihveli. Pirkan kirpputorikeskus ei vastaa rikkoutuneista tai hävinneistä tuotteista.

[instagram-feed]