Nyt kun säät viimein suosisivat, on koronavirustilanne hiljentänyt kadut ja kaupat. Myös kirppiksen käytävillä poikkeuksellinen tilanne näkyy. Siksi lyhennämmekin nyt toistaiseksi aukioloaikojamme seuraavasti:

olemme toistaiseksi auki arkisin klo 10-18 ja viikonloppuisin normaalisti 9-16.

Meillä on nyt rauhallista, eli ostoksilla voi käydä hyvillä mielin ilman pelkoa tungoksesta!

Seuraamme tilannetta päivittäin ja tiedotamme mahdollisista muutoksista täällä, Facebookissa ja Instagram-tilillämme!

Uusi lastentavarapöytien alue rakentuu

Mutta ei pahaa jos ei hyvääkin! Nyt meillä on aikaa rakentaa paljon toivottu lastentavaran kirppisalue! Puutavaraa haetaan jo huomenna ja rakennushommat aloitetaan mahdollisimman pian. Lastentavaran kirppisalue on nimensä mukainen: siellä myydään vain tavaraa lapsille eli vauvanvaatteita, lastenvaatteita, pelejä, leluja ja vaikka harrastustarvikkeita. Alue muodostuu ensimmäiselle käytävälle, heti kahvion jälkeen. Alueen pöydät ovat pienempiä kuin normipöydät ja pieni on hintakin – vain 20 € +1% myynnistä/6 päivän jakso. Tällainen pöytä kannattaa ottaa, jos on yksikin iso kestokassillinen lastentavaraa myyntiin!

Ja jos olet toivottavasti terveenä ja siivoilet kotona nyt kun siellä tulee vietettyä enemmän aikaa, kannattaa karsitut tavarat pestä ja pakata saman tien kirppistä varten! Kun virustilanne rauhoittuu, kirppiskin tulee vilkastumaan hetkessä ja silloin kannattaa olla mukana myymässä! Pöytiä varataan nyt jo vilkkaasti huhti-toukokuulle – varaa sinäkin!

Aurinkoa ja terveyttä kaikille asiakkaillemme!

Recommended Articles