Tiesitkö, että meiltä voit varata myös kirppispöydän kaverin kanssa? ”Kaveri” voi olla ystävä, sisko, työkaveri tai vaikka isovanhempi, ja kavereita voi yhdessä pöydässä olla kaksi tai useampia.

Kaveripöydän pito kannattaa!

Kaveripöydän (tunnetaan myös kimppapöytänä) hinta on sama riippumatta siitä, montako henkeä sen varaa. Esimerkiksi jos lastenpöydän (hinta 20 € + 1% myynnistä) varaa kaksi henkeä, kummallekin jää maksettavaa vain kymppi ja kummankin myynnin mukaiset prosentit. Koska kummallakin myyjällä on oma asiakasnumero, jolla myyntejä seurataan, on myös prosenttien jako helppoa.

Tietysti pöytämaksut voitte jakaa keskenänne miten haluatte: vaikka niin että mummi maksaa lastenlasten yhteisen pöydän (kiva lahjaidea!) tai enemmän tavaraa tuonut maksaa isomman osan vuokrasta.

Joillain kirpputoreilla kaveripöydistä peritään ns. pöydänjakomaksuja – ei meillä. Samaan hintaan kuuluu omat hintalaput jokaiselle myyjälle. Asiakasnumerolla varustettujen hintalappujen avulla on helppoa tietää, kuinka paljon kukin myyjä on tienannut pöydällä ja tuoton jako on helppoa ja selkeää. Kaverin kanssa on myös kiva jakaa pöydän täydentämisvuorot. Pöytien varsinainen siistiminen kuuluu pöytävuokraan, niin kuin aina meillä!

Kenelle kaveripöytä sopii?

Kaveripöytä on erinomainen sinulle ja kaverillesi jos
• kellään teistä ei ole tarpeeksi tavaraa omaa pöytää varten
• kummankin myyjän tavara on yksipuolista (esim. sinulla olisi vain vauvanvaatteita ja kaverillasi aikuisten vaatteita myytäväksi)
• haluatte testata kirppismyyntiä pikkurahalla
• haluatte tehdä jotain kivaa yhdessä!

Kaikki pöytätyyppimme sopivat kaveripöydiksi, niin normipöydät, isot pöydät kuin lastenpöydätkin. Huippuvinkki perheellisille kavereille: ottakaa normipöytä ja lastenpöytä yhdessä samalle jaksolle! Myynti on ollut asiakkaillamme huippuluokkaa, joten kannattaa kokeilla!

Pöydän saat varattua helposti s-postilla kirpputorikeskus@hotmail.fi, puhelimella (03) 363 4094 tai Facebook-viestillä!

Katso video kaveripöydästä Youtube-kanavallamme!

Recommended Articles