Aikaa on vierähtänyt jo pian kaksi kuukautta kun suljimme.

Alkuun tämä oli minulle shokki. Se sama tunne oli silloin noin 6 vuotta sitten, kun kirpputori tuhopoltettiin.

Heti alkuun päätin, että epätoivoon ei saa vaipua. Tiesin että tästäkin selvitään.

Meidän korona-arki on vierähtänyt tyttäreni Emilian kanssa kaksin kotona. Meillä on myös kolme koiraa, Nalle, Nasse ja Jaska. Koirista huomaa että ne ovat jo ihan väsyneitä läsnäoloomme. Kaupasta tullessamme ei meitä olla enään kukaan häntä heiluen vastassa🤣 Olen siis myös luvannut koirille että kyllä tämä joskus helpottaa! Ja nyt alkaa olla sen aika.

To 14.5. avaamme taas normaaliksi kesäaukioloajoin: ma-pe klo 10-18 ja la-su 10-16. Kaikki pöydät on myyty aloituksessa täyteen; myös uudet lastenkirppispöydät. Joten tavaraa siis on 😍

Olemme olleet jo muutaman viikon rajoitetusti auki Postin palvelujen puitteissa. Tämä on mahdollistanut meille asteittaisen avaamisen.

Vastuullista oli sulkea liike maaliskuussa, nyt vastuullisinta on avata kirppis mahdollisimman pian. Etenkin monen taloudellinen tilanne on muuttunut valtavasti muutamassa kuukaudessa. Olen saanut karua luettavaa monelta asiakkaalta kun rahat on vähissä. Tähän me nyt vastaamme suurella sydämellä ❤

Meillä on 2500 neliöinen liiketila. Muistetaan turvavälit ja hygieniasäännöt. Näistä muistutamme pitkin kirppistä ohjeilla.

Tervetuloa myymään ja ostamaan, kyllä me tästä selvitään. ❤

Sydämellisin terveisin
kirppisyrittäjä Milla

Recommended Articles