Kivoja uutisia kirpparilta! Posti otti meihin pari päivää sitten yhteyttä ja kysyi, voitaisiinko meillä avata taas joksikin aikaa Posti pop-up -piste, josta siis voi hakea saapuneita postipaketteja. Meillähän tällainen piste oli jo joulun aikaan ja nyt kun muu toiminta meillä on stopissa, oli tämä myös meille oikein sopiva homma tähän väliin ja otimme työn vastaan.

Älkää siis ihmetelkö jos tilaatte vaikka verkkokaupoista jotain ja paketin haku onkin Pirkan kirpputorikeskukselta – se pitää ihan paikkansa! Meillä on siis käytännössä tällä hetkellä ovet auki arkisin klo 13-18 ja lauantaisin klo 10-15, jolloin meiltä voi paketteja noutaa saapumisilmoituksen mukaisesti.

Harjoitellaan aukioloa

Kirppiksen puoltakaan emme ole rajanneet kiinni. Pakettia hakiessa jotkut ovat kyselleet, että saako käydä kiertämässä pöydät ja olemme kyllä aina siihen luvan antaneet, vähän sillä ajatuksella että harjoitellaan nyt kirpparin auki pitämistä ennen ”uutta normaalia”.  Myymme siis mielellämme paketin hakijoille ja muuten vaan poikkeajille tavaraa pöydistä, mutta pöytiin ei tehdä tässä tilanteessa muutoksia eli ei tyhjennetä, tuoda lisää tavaraa tai aloiteta uusia jaksoja.

Pöytävarauksia voi tehdä ajalle 14.5. alkaen ja niin kannattaakin toimia, jos haluaa pöydän saada heti alkuun! Varauksia on tullut tosi paljon, ja varsinkin uusia lastenpöytiä on enää ihan muutama vapaana ensimmäiselle jaksolle sulun jälkeen!

Turvallinen asiointi

Hyvät asiakkaat: koronatilanne ei ole ohi. Paketteja hakiessanne toimittehan tilanteen vaatimalla tavalla – pidetään etäisyyttä, tullaan puhtain käsin ja tietenkin vain terveenä. Kirpparilla on kassoille asennettu pleksit sekä käsidesiä on saatavana tuulikaapissa – sitä sopii käyttää mennen tullen. Pidetään yhdessä huoli siitä, että korona pysyy poissa kirpparilta!

Jos kaikki menee hyvin, avaamme 14.5. ihan oikeasti. Jos kaikki menee vielä paremmin, saatamme avata vähän aiemminkin, riippuen ihan siitä, mitä hallitus ja asiantuntijat sanovat. Pöytävuokrajaksot alkavat kuitenkin 14.5. Jos käy oikein hyvin ja voimme avata aiemmin ihan kunnolla, olemme kaikkiin 14.5. alkaen pöydän varanneisiin yhteydessä sen tiimoilta, että tavaraa voi mahdollisesti tuoda jo aiemmin. Pöytävuokrat juoksevat kuitenkin vasta 14.5. alkaen. Mutta tästä toivottavasti lisää lähempänä!

Nyt hoidetaan pakettiasiat ensin ja jos kova hinku on, saa kirpparilla myös poiketa nopeilla ostoksilla ma-pe klo 13-18 ja la 10-15 ❤️

Recommended Articles