Tervehdys kirppikseltä! On jo yli kuukausi siitä, kun suljimme ovemme koronan takia. Kuinka aika lentääkään! Olemme edelleen kiinni, mutta emme ikuisesti. Mikäli tilanne ja ohjeistukset eivät radikaalisti muutu,  avaamme ovemme jälleen torstaina 14.5.2020.

Tuosta alkaen voi nyt jo varata pöytiä – myös uusia lastenkirppis-pöytiä, joilla voi nimensä mukaisesti myydä lasten tavaroita, vaatteita, leluja ja pelejä. Lasten kirppis sijaitsee heti ensimmäisellä käytävällä! Pöytä maksaa kuuden päivän myyntijaksolle vain 20 e + 1% myynnistä, eli kannattaa nurkkia (vinttiä ja pikku hiljaa jo leikkimökkiäkin!) siivoillessa laittaa lasten tavarat jo myyntivalmiiksi! Tietenkin myös normipöytiä ja Täyshoitolaa voi varata kuten ennenkin.

Lisäksi ryhdymme viikolla 17 soittamaan nyt sulun aikana pöytiä pitäneille asiakkaillemme ja sopimaan myyntijaksojen tilanteesta. Päivinä ennen sulkua myynti oli todella hiljaista, ja tämä huomioidaan.

Meille tulee tietenkin myös ohjeet heti ovelle, kuinka kirppiksellä asioidaan turvallisesti – muistetaan turvavälit, ei hypistellä tavaroita turhaan, ei tulla isolla porukalla eikä tietenkään koskaan kipeänä ja niin edelleen. Käsidesiä laitetaan reilusti asiakkaiden saataville. Samaa maalaisjärkeä noudattaen voidaan kirppiksellä asioida kuin missä tahansa muussakin kaupassa, olettaen tietysti että koronatilanne pysyy tasaisena!

Ei kai tässä muuta voi kuin pysyä iloisena ja rauhallisena ja toivoa, että suunnitelmamme voivat toteutua! Olemme yhteydessä sinuun, pöytäasiakkaamme, hyvissä ajoin ennen avaamista. Lisäksi edelleen kysymyksiinne vastaa Milla puhelimitse (03) 363 4094, Facebook-viestillä tai kirpputorikeskus@hotmail.fi

Terveyttä ja iloa kevääseen toivoo koko kirpparin väki!

Recommended Articles