Nyt on sellainen juttu, että kirpparin kasvaneen kävijämäärän sekä työvoimapulan ja tästä seuranneen ihan hurjan kiireen takia Täyshoitola jää ainakin toistakseksi pois palveluvalikoimastamme. Täyshoitolaanhan on voinut tuoda tavarat hinnoittelematta itse, ja tuotot on laitettu puoliksi. Nyt valitettavasti resurssien takia tämä palvelu jää tauolle.
Kaikki jo varatut täyshoitolajaksot hoidetaan, mutta uusia varauksia Täyshoitolaan ei voi enää tehdä.
Tervetuloa kuitenkin normipöytäasiakkaaksi! Täyshoitolapöydät muuttuvat nyt pikku hiljaa Pikkupöydiksi: kaksi vierekkäistä Pikkupöytää voit nyt varata hintaan 30 € + 5% myynnistä per kuuden päivän jakso. Näissä pöydissä voi myydä kaikkea tavaraa vaatteista kodinsisustustavaraan, sekä lasten että aikuisten tavaroita.
Pahoittelemme että tällä hetkellä tätä suosittua palvelua ei ole mahdollista teille tarjota, mutta kun kerran kokeilet itse hinnoittelua, huomaat että se on yllättävän nopeaa ja kivaa puuhaa! Koita vaikka Pikkupöydällä ensin! 😉
Varaa pöytäsi kirpparin kassalta (jonottamatta pöytävarauspisteeltä!), maililla kirpputorikeskus@hotmail.fi tai soita meille (03) 363 4094!

Recommended Articles