Kirpputorin palvelut


Tervetuloa Pirkanmaan vilkkaimmalle kirpputorille! Meillä teet ostavana asiakkaana upeita löytöjä ja myyjänä erinomaisen myyntitilin.

Olemme koko perheen kirpputori. Meillä on ajateltu perheiden viihtyvyyttä ja ostosreissun kätevyyttä. Esimerkiksi käytävämme on mitoitettu niin, että vastaantulevat vaunut ja rattaat mahtuvat ohittamaan toisensa!
Olemme nykyään arkisin auki klo 20 saakka!

Palautetta vuosien varrelta:
”Loistava paikka, täällä tavara vaihtaa aina omistajaa!”
”Jälleen kerran sain tavarat myytyä, olen tyytyväinen.”
”Meidän perheen lapset on puettu kirpparilta ostetuilla vaatteilla jo vuosien ajan.”
”Mitään ei pitänyt ostaa, mutta ostoskärry tulikin täyteen hyvää tavaraa!”
”Täällä viihtyy koko perhe, kiitos mukavista tapahtumista!”

Kirpputorin kahvilassa voi levähtää ostoskierroksen lomassa. Kahvilahintamme ovat edullisia ja kahvilasta voi ostaa kahvin ja teen lisäksi suolaista ja makeaa, kuten pullaa ja voileipiä, juomia ja höyrymakkaraa. Viikonloppuisin on kirpputorin pääoven edessä grillimakkaramyynti.

Makeisia myydään kassan lähellä, jos karkkihammasta kolottaa.

Lasten leikkipaikka on aivan kahvilan vieressä. Lapset jäävät leikkipaikkaan vain vanhempien vastuulla ja jokainen siivoaa leikkien jäljet itse. Myyntitavaroita ei saa kuljettaa leikkipaikkaan. HUOM! Pienimmille lapsille voi hakea ilmaisen naksupussin kassalta. Ostoskärryssä istuen ja naksuja nakerrellen viihtyvät myös pienimmät asiakkaamme.

WC-tiloissamme on ajateltu lapsiperheitä. Viihtyisä lastenhoitohuone sijaitsee wc-tiloissa. Avaimen saat kassalta.

Käsityötorilta voi vuokrata edullisen hyllypaikan itse tehdyille tuotteille. Käsityötoria pidetään kirpputorilla sesonkiluonteisesti, esimerkiksi ennen joulua.

Tapahtumia

Pirkan kirpputorikeskuksella sattuu ja tapahtuu ympäri vuoden. Olemme järjestäneet seuraavanlaisia, supersuosittuja tapahtumia:

  • perinteinen yökirppis ennen joulua
  • Black Friday marraskuussa
  • huutokauppoja
  • lastentapahtumia
  • käden taidot -tapahtumia
  • vanhojan rahojen arviointitilaisuus

Lastenkirppis on lapsiperheiden aarreaitta!

Olemme ajatelleet lapsiperheitä kaikessa toiminnassamme, sen vuoksi tiloissamme on alueen laajin lastentarvikepuoli. Viihtyisä kirpparin uusi puoli on sisustettu niin, että lapsetkin viihtyvät tiloissamme.
Lastentarvikepöydän myyntijaksoon kuuluu mahdollisuus jättää vaatteita myös äitiysvaaterekkeihin ja ulkoiluvaaterekkeihin. Lisäksi pitkälle seinustalle voi tuoda myyntijakson ajaksi myyntiin vaunuja, rattaita tai isompia leluja ja tarvikkeita. Nämä sisältyvät pöydän hintaan.
Pysyväistarjouksena on nyt huippuedullinen kimppapöytä eli normipöytä + lastentarvikepöytä yhteishintaan 50 euroa / jakso. Molempiin pöytiin käyvät samat hintalaput.
Tule kiertelemään lastentarvikepuolelle. Myynnissä on sesongin mukaan paljon merkkivaatteita ja käyttövaatteita.

Muut kauppapaikat

Pirkan kirpputorikeskukselta löydät lukuisan joukon yhteistyökumppaneita, jotka myyvät omia tuotteitaan kirpputorimme tiloissa.

EMILIA on uusi kauppapaikka, jossa myydään käytettyjä naisten merkkivaatteita ja asusteita.
Voit tarjota Emilia-puotiin myyntiin merkkivaatteitasi. Ostamme suoraan hyväkuntoiset, laadukkaat merkkituotteesi. Rahat tunnissa käteen! Maksamme noin 60 prosenttia tuotteen myyntihinnasta. Ostamme vain merkkivaatteita, emme ketjuliikkeiden merkkejä. Merkkivaatteita ovat muun muassa: Guess, Marco Polo, Tommy Hilfiger, Gant, Calvin Klein, Adidas, Converse, Papu, Uhana, Makia, Marimekon uusimmat, Superdry, Peak performance jne.

Varaa aika tuotteiden arviointiin kassalta tai soita numeroon (03) 363 4094.

Kotilleipurit. Kotileivonnaisia voit myydä Kotileipurit-pisteessä. Ensimmäisellä kerralla tehdään vuokrasopimus ja leipuri saa oman asiakasnumeron ja tarrahintalappuja. Tämän jälkeen tuotteita voi tuoda myyntiin omaan tahtiin. Provisio on 20 % myyntituotosta, muita kuluja ei ole. HUOM! Tuotteisiin selkeä tuoteseloste ja valmistuspäivä. Myyntiin ei saa tuoda kylmäsäilytystä vaativia tuotteita. Jokainen myyjä huolehtii itse vanhentuneiden tuotteiden poisviennistä.

Kukkapiste Rosa myy kauden kukat ja siemenet edulliseen hintaan. Kysy myös asetelmia kodin juhliin. Puh. 050 339 0149.

Nooritista löydät naisten vaatteita ja asusteita kukkaroystävälliseen hintaan. Nooritissa on myös korjausompelupalvelu, info@noorit.fi

Putiikki Third Hand myy kunnostettuja, laadukkaita vaatteita. Paljon eri kokoja, viikoittain vaihtuva valikoima.

Ellen’s Room myy secondhandia meiltä ja maailmalta pienille ja vähän isommillekin.

Kirpputorillamme takaosassa on myös vaihtuvia kauppatiloja, joista löydät antiikkia, kirjoja, huonekaluja sekä sesonkituotteita kuten polkupyöriä ja urheiluvälineitä ym. ym.

Tule tekemään löytöjä!