Kirpputorin palvelut


Tervetuloa Pirkanmaan vilkkaimmalle kirpputorille!

Meillä teet ostavana asiakkaana upeita löytöjä ja myyjänä erinomaisen myyntitilin. Yhden jakson keskiarvotuotto on meillä yli 200 euroa!

Olemme koko perheen kirpputori. Meillä on ajateltu perheiden viihtyvyyttä ja ostosreissun kätevyyttä. Esimerkiksi käytävämme on mitoitettu niin, että vastaantulevat vaunut ja rattaat mahtuvat ohittamaan toisensa!

Palautetta vuosien varrelta:
”Loistava paikka, täällä tavara vaihtaa aina omistajaa!”
”Jälleen kerran sain tavarat myytyä, olen tyytyväinen.”
”Meidän perheen lapset on puettu kirpparilta ostetuilla vaatteilla jo vuosien ajan.”
”Mitään ei pitänyt ostaa, mutta ostoskärry tulikin täyteen hyvää tavaraa!”
”Täällä viihtyy koko perhe, kiitos mukavista tapahtumista!”
Ehdottomasti Pirkanmaan paras ja kattavin. Harvoin tulee tyhjin käsin lähdettyä kotiin täältä.

Kirpputorin kahvilassa voi levähtää ostoskierroksen lomassa. Kahvilahintamme ovat edullisia ja kahvilasta voi ostaa kahvin ja teen lisäksi suolaista ja makeaa, kuten pullaa ja voileipiä, juomia ja höyrymakkaraa. Viikonloppuisin on kirpputorin pääoven edessä grillimakkaramyynti.

Makeisia myydään kassan lähellä, jos karkkihammasta kolottaa.

Lasten leikkipaikka on aivan kahvilan vieressä. Lapset jäävät leikkipaikkaan vain vanhempien vastuulla ja jokainen siivoaa leikkien jäljet itse. Myyntitavaroita ei saa kuljettaa leikkipaikkaan. HUOM! Pienimmille lapsille voi hakea ilmaisen naksupussin kassalta. Ostoskärryssä istuen ja naksuja nakerrellen viihtyvät myös pienimmät asiakkaamme.

WC-tiloissamme on ajateltu lapsiperheitä. Viihtyisä lastenhoitohuone sijaitsee wc-tiloissa. Avaimen saat kassalta.

Käsityötorilta voi vuokrata edullisen hyllypaikan itse tehdyille tuotteille. Käsityötoria pidetään kirpputorilla sesonkiluonteisesti, esimerkiksi ennen joulua.

Täyshoitola

Varaa pöytä, pakkaa myytävät tuotteet kestokassiin ja tuo kirpputorille (saat tuontipäivän varauksen yhteydessä).

Voit varata täyshoitolapöydän puhelimitse (03) 363 4094, kirpparin kassalta, kotisivuilta pirkankirpputorikeskus.fi, s-postilla kirpputorikeskus@hotmail.fi tai Facebook-viestillä.

Me hoidamme kaiken muun. Myyntiaika on 12 päivää. Tuotto laitetaan puoliksi plus kirpparille 5% tuotosta.

Täyshoidossa myynnin ollessa alle 50 e pidätämme oikeuden pitää koko myynnin hinnoittelupalkkiona. Kannattaa siis tuoda oikeasti hyvää tavaraa.

Noutopalvelu

Suuren kysynnän vuoksi tarjoamme nyt lisäpalveluna noutoa Täyshoitolaan tuleville tavaroille! Täyshoitolan normaalit säännöt pätevät: tavarat tulevat sinulta, me hoidamme kaiken muun ja tuotto pistetään puoliksi. Emme veloita noudosta, mutta jos myynti jää pieneksi, korotettu hinnoittelupalkkio pätee. Noudamme siis vain erinomaista tavaraa, jotta kirppistely kannattaa sekä sinulle että meille! Noudamme Täyshoitolaan tulevia tavaroita Tampereen ja Kangasalan talousalueilta. Jos noutopalvelu kiinnostaa sinua, soita kirppikselle  ja kysy lisää!

Vinkit onnistuneeseen täyhoitolamyyntiin

Täyshoitolaan otetaan myyntiin vaatteita, astioita, kodintavaraa, sisustustavaraa, leluja yms.
Älä tuo myyntiin jo kerran kirpparilla myynnissä olleita tavaroita, vaan valitse tavarat myyntiin juuri täyshoitolaa varten. Näin pöydän pito kannattaa ja tili ilahduttaa jakson lopussa.

 • Vaatteet: ehjiä, puhtaita, nypyttömiä ja mielellään sesongin mukaisia. Ikä on vain numero, mutta meillä se on vaatteiden osalta max. 5 vuotta. Tätä vanhemmat vaatteet eivät juuri myy. Älä tuo myyntiin kierrätykseen kuuluvia rikkinäisiä tai likaisia vaatteita!
 • Pakkaa vaatteet oikein päin ja siististi viikattuina kestokasseihin. Sopiva määrä myyntitavaraa on noin 2 isoa Ikea-kassia.
 • Tuo myyntiin sekä vaatteita että kovaa tavaraa. Pöydät, joissa on pelkästään vaatteita, eivät kiinnosta asiakkaita niin paljon ja myynti saattaa jäädä pieneksi tästä syystä.
 • Älä kuitenkaan tuo myyntiin DVD-levyjä ja vanhoja kirjoja, sillä ne eivät mene kaupaksi. Voit pakata kassiin muutaman nykyaikaisen kirjan.
 • Tarkista erityisesti lastenkirjat, että kaikki sivut ovat ehjiä.
 • Hyväkuntoiset ketjuliikkeiden vauvanvaatteet myyvät hyvin, äitiyspakkauksen vaatteista harva haluaa kirpparilla maksaa, joten jätä ne suosiolla pois.
 • Astiat menevät hyvin kaupaksi, kunhan ne ovat vielä käyttökelpoisia ja siistejä. Huomioi astioiden kunto hyvin, esim. vanhat muovikulhot, pakasterasiat ja vanhat yksittäiset kahvimukit eivät tee kauppaansa elleivät ole esim. Marimekkoa, Pentikiä tmv.
 • Lelut ja pelit tekevät aina kauppansa, kunhan ne ovat siistikuntoisia, puhtaita ja ehjiä. Pakkaa pelit ja palapelit hyvin ja tarkista, että kaikki osat ovat mukana.
 • Emme hinnoittele alusvaatteita, yksittäisiä sukkia emmekä kierrätykseen/roskiin kuuluvia tavaroita.

HUOM! Tavaroiden tuonti/haku ja tilitykset vain arkisin!

Anna ammattilaisten hoitaa homma ja tee hyvä tili!

Pidätämme oikeuden hinnoitella vain myyntiin kelpaavat tuotteet. Jos haluat varmistaa, että kaikki tavarasi päätyvät myyntiin, suosittelemme normipöytää, jossa hinnoittelet tuotteesi itse. Tavarat ja rahat haetaan pois viikon kuluessa myyntiajan loputtua. Muussa tapauksessa kirpputorin provisio nousee 70 prosenttiin.

Tervetuloa!

Tapahtumia

Pirkan kirpputorikeskuksella sattuu ja tapahtuu ympäri vuoden. Olemme järjestäneet seuraavanlaisia, supersuosittuja tapahtumia:

 • perinteinen yökirppis ennen joulua
 • Black Friday marraskuussa
 • lahjakortin metsästystä
 • lastentapahtumia…

Seuraa somekanaviamme, niin pysyt ajan tasalla tapahtumista!

Muut kauppapaikat

Pirkan kirpputorikeskukselta löydät myös yhteistyökumppaneita, jotka myyvät omia tuotteitaan kirpputorimme tiloissa.

Kotileipurit. Kotileivonnaisia voit myydä Kotileipurit-pisteessä. Ensimmäisellä kerralla tehdään vuokrasopimus ja leipuri saa oman asiakasnumeron ja tarrahintalappuja. Tämän jälkeen tuotteita voi tuoda myyntiin omaan tahtiin. HUOM! Tuotteisiin selkeä tuoteseloste ja valmistuspäivä. Myyntiin ei saa tuoda kylmäsäilytystä vaativia tuotteita. Jokainen myyjä huolehtii itse vanhentuneiden tuotteiden poisviennistä.

Kirpputorimme takaosassa on myös vaihtuvia kauppatiloja, joista löydät antiikkia, kirjoja, huonekaluja sekä sesonkituotteita kuten polkupyöriä ja urheiluvälineitä ym. ym.

Tule tekemään löytöjä!