Kirpputori

Pirkan kirpputorikeskus on vuonna 2004 perustettu nykyaikainen yritys, jossa käytössämme on  ATK-pohjainen kassajärjestelmä, joka helpottaa asiakkaitamme mm. hinnoittelussa ja nopeuttaa kassatyöskentelyä.

Pirkan kirpputorikeskus sijaitsee keskeisellä paikalla Kangasalan Lentolassa Prisman ja Hong Kongin naapurissa. Tampereelta matkaa tulee vain muutamia minuutteja. Lahdentien ramppi on aivan vieressä, joten ohikulkijoidenkin on helppo poiketa meillä. Laajat aukioloaikamme mahdollistavat piipahtamisen vaikka työpäivän päätteeksi.

Käteisen lisäksi maksuvälineenä meillä käyvät myöskin yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Kirpputorimme suosio on viime vuosina kasvanut huimasti. Reilun yhdeksän vuoden aikana olemme onnistuneet saamaan iloisella palvelulla ja helppoudella laajan asiakaskunnan. Asiakkaita meillä käy tuhansia viikossa, ja tavara vaihtuu päivittäin. Meillä on noin 200 erittäin tilavaa pöytävuokrapaikkaa.

Makeannälän yllättäessä voit levähtää hetkeksi viihtyisään kahvilaamme. Linjastostamme saat niin makeat kuin suolaisetkin herkkupalat edullisesti. Kirpputorillamme on myynnissä niin kauniita antiikkihuonekaluja kuin myös hyväkuntoisia käyttöhuonekaluja. Kevään ja kesän tullen meillä on laaja valikoima polkupyöriä. Talvella löydät meiltä takuuvarmasti hiihto- ja luistelutarvikkeet vaikka koko perheelle!

Tule tekemään omat löytösi!